Om oss

Safiren

Safiren er en butikk med lang historie i Sandnes sentrum. Det startet med smykkestener i 1984, i dag selger vi et bredt utvalg av spesialvarer. Vi har et stort utvalg av spesialkaffe, te, håndtverkssjokolade og godt snop. I tillegg har vi det meste innen kaffebrygging og oppbevaring fra blant annet Hario, og Chemex. Vi er en av Nordens største enkeltbutikker som forhandler Jura kaffemaskiner, derfor har vi også Nordens største og flotteste utsilling av de fantastiske maskinene. Ellers har vi flotte smykker av noen glimrende kaffemaskiner fra Italienske Quick Mill, skrudd sammen for hånd for å sikre optimal kvalitet. 

Butikken vår

Butikken vår er delt inn i to flotte lokaler, på til sammen 360 m2. I Jura avdelingen er det proppfullt av premium kaffemaskiner, vi kan levere til alle kaffeglade hjem og store eller små arbeidsplasser. Vi har eget verksted, og tilbyr service, reparasjon og serviceavtaler til bedrifter. Ta kontakt så hjelper vi med alt når det gjelder den Juramaskinen du har i dag, eller den du vil kjøpe. Tenk deg nykvernet kaffe hver dag, med melk eller uten. 

Utvalg

Hos oss får du også alt du trenger til å lage en deilig Mocktail, drink eller et utall kaffedrikker eller te baserte drikker. Vi har Norges største utvalg av Monin Sirup og Pureer. I tett samarbeid med Barkonsult Norge, skal vi bli en god støtte for deg som ønsker deilig smakstilsetninger eller utstyr til å lage alt dette. 

Vi selger ogs alt innen brygg, øl, vin, sider og eventuelt annet du ønsker å brygge. Vi har et godt utvalg av Malt, Humle og gjær. I tillegg et utvalg av utstyr til å brygge, gi beskjed dersom det er noe vi mangler i utvalget, så ser vi om det er mulig å få tak i.