Jura kaffemaskiner

Jura helautomatiske kaffemaskiner

Safiren har Nordens største utstilling av JURA kaffemaskiner, 65 kvadratmeter med skinnende nye maskiner hvor du kan sjekke dem og å prøve. Velg blant maskiner som er skapt for bruk hjemme, og mer robuste, profesjonelle maskiner, som er egnet for hundrevis av serveringer til dagen. En JURA kaffemaskin, er kjent for høy kvalitet, nydelig kaffe, fremragende design og enkel betjening. Med en Jura-kaffemaskin kan du nyte kvalitetskaffe med ett tastetrykk – alltid nymalt, ikke kapslet.

Verksted og service

I tillegg til at vi garanterer en konkurransedyktig pris på maskinen, så får du også muligheten til å benytte deg av verkstedet. Dette er en maskin i høy kvalitet, som skal holdes vedlike i over 10 år, da er det fint at vi har 20 års erfaring med å reparere og vedlikeholde kaffemaskiner for våre kunder. 

Rabatt på kaffe

Vi ønsker at våre kunder skal ha en god handleopplevelse. Ikke bare får du en maskin i høyeste kvalitet, du får 25 % på hele utvalget vi har av kaffe, i 3 måneder. Med på kjøpet får du også sirup fra kvalitetsleverandøren Monin.

Ønsker du å se maskinen, eller kanskje noen andre maskiner? Safiren finner du i Stavanger området, nærmere bestemt, på Bystasjonen i Sandnes, Vågsgata 16. Vi har det meste innen kaffebrygging. Butikken vår er delt inn i to flotte lokaler, på til sammen 360 m2. I Jura avdelingen er det proppfullt av premium kaffemaskiner.

Dette er maskinen for deg hvis du elsker kvalitetskaffe! Besøk oss i butikken, ta kontakt på chat eller ring oss på 51 62 34 69. 

Kaffemaskinene koster det samme hos oss som hos Jura Norge,

Klikk under for å se vårt utvalg av Jura kaffemaskiner